Lång erfarenhet

Här kommer lite information om oss. Vi startade upp vårat företag 2003 av Niklas Olausson och på den tiden var vi enskild firma. Den blev större med åren och 2011 så var vi ett växande aktiebolag. I dagens läge så är vi sex anställda och är ett litet IVT Center som vi är stolta över.

Värmepumpar är vår specialitet

När du läser om oss så kommer du att se vilket stort utbud som vi kan presentera när det gäller värmepumpar. Vi har olika pumpar i olika former. Om du är osäker på vad som passar och vilken modell så är det bara att kontakta oss så kommer vi snart fram till vad du behöver för modell. Vi känner till för- och nackdelarna med olika värmepumpar så vi kan rekommendera vad som passar ditt hus. När vi kommit fram till den rätta värmepumpen så kommer du att spara mycket el och energi.

Vi har arbetat med mer än 500 kunder i Tyresö

När du hör dig för på Tyresö och andra ställen så kommer du att höra talas om oss. Vi är noga och vi nöjer oss inte med halvdant. Vi vill se nöjda kunder med rätt vara till rätt pris. Våra anställda har lång erfarenhet och dess installationer och det är vad du kommer att höra om oss. Våra värmepumpar lönar sig i längden.